Podeli tekstShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Tumblr0Pin on Pinterest0Email this to someone
Snežana Subotić
Snežana Subotić

Blog Once Upon a Time je namenjen svima koji vole pripovedanje, pisanje, govorništvo, javni nastup i kreativnost.

Tekstovi na blogu su zaštićeni Creative Commons licencom pod ovim uslovima.

Zabranjeno je kopi/pejstovati bilo koji tekst sa ovog bloga kao svoj!

Dozvoljeno je preuzimanje tekstova bez izmene, s jasnim navođenjem autora teksta i izvora. Izvor navodite u formi hiperlinka “Izvor: Once Upon a Time“, a ne “Izvor: Once Upon a Time”. Ukoliko se pozivate na neki od tekstova sa ovog bloga u obavezi ste da linkujete deo rečenice vašeg teksta do teksta o kojem je reč.

U slučaju da vam navedena pravila korišćenja tekstova sa ovog bloga ne odgovaraju, nemojte ih preuzimati ili se pozivati na njih!

Komentarisanje tekstova je dozvoljeno. Za komentare su odgovorni isključivo autori tih komentara. Da bi vaš komentar bio objavljen, potrebno je da ga odobri autor bloga. Komentari koji sadrže uvredljive reči ili izraze na rasnoj, nacionalnoj, verskoj ili drugoj osnovi neće biti objavljeni. 

Sponzorisani tekstovi su lična odluka autora bloga. Takođe, sponzorisani tekstovi moraju biti u skladu sa stavovima autora bloga. Ukoliko je tekst sponzorisan, na njegovom dnu biće jasno navedeno da jeste. Kada taj navod izostane, tekst je odraz stava, razmišljanja ili iskustva autora bloga.

Autorka tekstova na blogu je Snežana Subotić, frilens PR Manager, trener i PR Manager Creative Office – Centra poslovnih veština, organizator i predavač u Školi za planiranje i organizaciju događaja (Event Planning / Event Management). Zaljubljenik u TED i TEDx konferencije. Deo je organizacionih timova pojedinih TEDx konferencija u Srbiji od 2011. godine. Saradnica je više e-novina i portala. Ranije je slobodno vreme koristila za pisanje na blogovima PRototipEvent Management School i Once Upon a Time – Public Relations, a sada njene tekstove možete čitati na ovom blogu i na PRototipu.

Pitanja, sugestije, nedoumice, ponude ili predloge za saradnju možete poslati na kontakt mejl snezana@prototip.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *